Tarieven voor onderzoek of begeleiding

 

Uitgebreid intelligentieonderzoek                                                          850 euro     Intakegesprek (telefonisch), intelligentietest, schoolvragenlijst, uitgebreid verslag met observaties en handelingsadviezen voor thuis en op school en een persoonlijk adviesgesprek.

 

Persoonlijkheidsonderzoek                                                                               

Naast de intelligentie, zijn er veel meer factoren in kaart te brengen die van invloed zijn op het welzijn en functioneren van het kind. Je kunt dan denken aan onderzoek naar: executieve vaardigheden, sociale informatieverwerking, emotieregulatie, persoonlijkheid, faalangst, schoolbeleving en zelfbeeld. De 'kostprijs' hangt af van de hoeveelheid extra onderzoek die nodig is naast het intelligentieonderzoek en deze prijs kan ik aan u doorgeven wanneer ik duidelijk in kaart heb gebracht wat nodig is. Wanneer er al een intelligentieonderzoek is uitgevoerd bij uw kind, kan ook 'losstaand' persoonlijkheidsonderzoek worden uitgevoerd om een beter beeld te krijgen van uw kind. 

 

Los uurtarief                                                                                           120 euro/uur

Begeleiding, gesprekken op school, ouderadvies of schoolobservaties

 

Niet nagekomen afspraken

Wanneer afspraken niet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt om de niet nagekomen afspraak in rekening te brengen.